Transport pietris Brasov

Transport pietris Brasov

Transport pietris Brasov pentru o constructie sau pentru beton. Noi va livram la domiciliu cantitatea necesara pentru lucrarile in constructii. Vindem si transportam pietris in zona Brasovului la metru cub. Comenzi de 1-3 metri cubi cu masini mici sau cantitati mai mari cu basculante de tonaj. Sunati la numarula afisat, pentru transport pietris Brasov sau livrare nisip.

Transport pietris Brasov, nisip sau alte agregate de balastiera

Agregatele de balastiera sunt materiale granulare inerte, cum ar fi nisip, pietris sau piatra sparta care impreuna cu apa si ciment sunt un ingredient esential in beton. Pentru un mix de beton, agregatele trebuie sa fie curate, perticule dure, puternice, fara chimicale absorbite, pamant si alte materiale fine care pot provoca deteriorarea betonului.

Agregatele reprezinta 60 la 75 la suta din volumul total al betonului, sunt impartite in doua categorii distincte – fin si grosier.  Agregatele fine sunt fabricate, in general, din nisip natural sau piatra sparta cu particule fine, trecute printr-o sita de 0.4 cm. Agregatele grosiere sunt fabricate din orice particule mai mari de 0,4 cm, dar in general variaza intre 0.4 si 1,5 cm in diametru.  Pietrisul este considerat un agregat grosier utilizat in beton cu piatra sparta care alcatuiesc cea mai mare parte din ingrediente. Va punem la dispozitie auto-basculabilele noastre pentru transport pietris Brasov
Pietrisul si nisipul natural sunt, de obicei, sapate sau dragate din groapa, rau, lac sau fundul marii. Agregatul zdrobit este produs din zdrobirea rocii de cariera, pietre mari, sau pietris de dimensiuni mari.  Betonul reciclat este o sursa viabila de agregate si a fost utilizat in mod satisfacator in subbazele granulare, soluri de ciment si in beton nou.

Dupa recoltare, agregatul este procesat: zdrobit, ecranat si spalat pentru a obtine curatenia corespunzatoare si gradatia.  Odata ce sunt prelucrate, agregatele sunt manipulate si depozitate pentru a minimiza segregarea, degradarea, precum si pentru a preveni contaminarea.

Agregate influenteaza puternic proprietatile betonului proaspat amestecat si intarite, proportiile amestecului si de economie.  Prin urmare, selectarea agregatului este un proces important.  Desi unele variatii in proprietatile agregatelor sunt de așteptat, caracteristici care sunt luate in considerate includ:
•  clasificare
•  durabilitate
•  Forma particulelor si textura suprafetei
•  rezistenta la abraziune si aderare
•  greutati si golurile unitare
•  absorbtia si suprafata de umiditate

Clasificare se refera la determinarea distributiei particulelor de dimensiuni pentru agregate.  Limitele de clasificare si dimensiunea maxima totala sunt specificate deoarece aceste proprietati afecteaza valoarea totala utilizata, precum si cerintele de ciment si apa, lucrabilitatea, pompabilitatea si durabilitatea betonului.  In general, in cazul in care raportul apa-ciment este ales corect, o gama larga de clasificare pot fi utilizate fara un efect major asupra durabilitatii.  Cand se decaleaza clasificarea agregatelor, acestea sunt specificate, anumite dimensiuni ale particulelor de agregate sunt omise din continuumul.  Agregate sortat decalate sunt folosite pentru a obtine texturi uniforme in expunerea betonului la agregate.  Controlul de mix in proportii aproximative sunt necesare pentru a evita segregarea. Pentru transport pietris Brasov nu ezitati sa ne contactati