Daca vechea dumneavoastra canapea nu mai este la fel de confortabila, poate ca a venit timpul sa o schimbati cu una noua. Si daca doriti sa completati un look modern pentru bucatarie ati putea schimba dulapul cu unul in tendinte. Achizitionarea unui mobilier nou poate fi o idee interesanta si poate chiar necesara, insa ce faci cu cel vechi?

Transport mobila veche Brasov

Transport mobila veche Brasov

Cu siguranta nu poti sa-l lasi pur si simplu in fata blocului sau la poarta, pentru ca atunci veti avea probleme cu vechinii si chiar cu politia locala (amenzile sunt destul de mari!). O solutie comuna pentru debarasarea de mobilier este donarea acestuia. Insa ce faci daca nu cunosti pe nimeni caruia sa il donezi. De obicei nu gasesti pe cineva instant care sa aiba nevoie de ea. Daca trebuie sa scapi de ea cat mai repede apeleaza la serviciile noastre de evacuare mobila veche Brasov si noi va scapam de ea.

Cu ani de experienta pentru evacuare de mobila Brasov va scapam repede de lucrurile de care nu mai aveti nevoie. Fie ca este vorba de un singur obiect sau de evacuarea intregii locuinte, venim in ajutorul dumneavoastra. Daca nu aveti personal pentru demontarea mobilei si incarcarea ei in masina, va putem pune la dispozitie personalul nostru. Ce facem cu elementele de mobilier vechi? Daca sunt intr-o stare degradanta si nu se mai pot folosi, o transportam direct la groapa de gunoi. Daca starea lor este acceptabila si cunoastem pe cineva care are nevoie de ea, o vom dona in numele dumneavoastra.

Transport mobila veche Brasov si alte lucruri deteriorate

Desi vorbim de evacuare mobila veche Brasov, putem debarasa si alte obiecte nevolositoere din locuinta dumneavoastra cum ar fi: aparate electrocasnice defecte, saltea, covoare, anvelope, imprimanta, frigider, aragaz, televizoare, calculatoare vechi si defecte, oglizi, etc. Pastrarea lucrurilor de care pur si simplu nu ai nevoie sau sunt defecte, face doar intarzierea inevitabilului, deoarece la un moment dat veti dori sa aveti o casa practica si sa scapati de ele.

 

Save