Transport mobila Brasov

Cand vine vremea sa va mutati intr-o noua locuinta sau doriti transport mobila Brasov si nu faceti fata, aveti incredere in noi. Va oferim servicii de mutari mobila atat in Brasov cat si din Brasov in orice loc doriti. Prezenti pe piata inca din 2005, incercam sa oferim clientilor nostri servicii de calitate la preturi accesibile, atat cu personal pentru incarcarea lucrurilor dumneavoastra in masina cat si fara echipa. Cu ajutorul nostru veti obtine un accent de calitate dovedita. Fie ca este vorba despre un singur obiect sau totalitatea mobilei dintr-o locuinta, noi va stam la dispozitie.

Transport mobila Brasov

Transport mobila Brasov

Mutarea mobilierului sau transport mobila Brasov dintr-o locatie in alta, mutarea sediului de birou sau relocarea intr-un alt oras, poate fi o munca foarte dificila. Iata cateva sfaturi de la echipa noastra, care te vor ajuta daca esti intr-una din situatiile enumerate.

Luati in considerare ambalarea obiectelor mici in cutii bine gestionate. Srieti cu o carioca sau un marker ce contine fiecare cutie, astfel va va fi mai usor cand le asezati in noua locatie.
Faceti programare din timp pentru transportul mobilei si al bagajelor detinute. O mutare nu dureaza putin, cu o programare in prealabil, compania iti va acorda cat timp este necesar.

Sfaturi utile pentru transport mobila Brasov, dintr-o locatie in alta:
Daca aveti copii, nu uitati sa anuntati la scoala ca schimbati domiciliul.
Daca este cazul cumparati noi asigurari auto, roviniete, etc

Contactati urmatoarele persone si anuntati ca schimbati domiciliul:

– utilitati: gaz, apa, telefon, cablu, electric
– asistenta medicala
– servicii profesionale: jurist, broker, asigurari
– conturile personale: bancar, carduri de credit, asociatii, serviciile de ingrijire la domiciliu, etc
– materiale livrate zilnic sau saptamanal: reviste, ziare
– cel mai important: anuntati familia si prietenii

Ce trebuie sa faceti cu cateva zile inainte de mutare sau transport mobila Brasov

Ambalati si etichetati obiectele mici in cutii, in functie de camere, va va fi mai usor la despachetat.
Conecteaza-te la utilitati in noua ta casa
Separa in mod corespunzator toate obiectele inflamabile, cum ar fi cutii de aerosoli, lichide de curatare, vopsele, etc, astfel incat sa nu afecteze bunurile casnice.
Detineti o masina de tuns iarba, o drujba sau alceva ce functioneaza pe baza de combustibil? Nu uitati sa o goliti inainte de a fi mutata.
Ambalati mancarea neperisabila si orice necesitati imediate intr-o valiza usor accesibila, pentru orice ati putea avea nevoie in timpul mutarii. Contactati asigurarea de casa. Asigurati-va ca retineti orice produs fragil care va avea nevoie de atentie. De asemmenea retineti ce va fi descarcat prima data la noua locatie.

Ce trebuie sa faceti in ziua mutarii – Transport mobila Brasov

Discutati modalitatile de livrare cu echipa disponibila. Aruncati o privire in jur pentru ultima data si asigura-te ca totul este oprit, deconectat si inchis.

Acum este timpul echipei sa intre in actiune! Ajuta personalul cu directive in timpul procesului de mutare. Pastrati toate documentele importante si actele dumneavoastra intr-un loc sigur. Acestea sunt foarte importante pentru demersurile pe care trebuie sa le faceti in continuare.

Sunt foarte multe lucruri care trebuiesc luate in considerare atunci cand va mutati. Am vrut sa oferim indrumare si sa ghidam spre directia cea buna. Scopul nostru este sa facem acest proces foarte usor pentru tine, pe cat de mult posibil.