Transport gunoi Brasov? Ati gasit solutia: va punem la dispozitie servicii de evacuat gunoi Brasov la depozite speciale. Va punem la dispoztie utilitare de 3,5 tone si oameni la incarcat pentru a scapa de gunoi. Suntem deschisi sa colaboram cu oricine si oferim preturi negociabile. Ne puteti contacta oricand la numarul afisat.

Transport gunoi Brasov

Transport gunoi Brasov

Ti-ai facut timp sa faci curatenie si ai constatat ca ai multe lucruri de aruncat? Daca locuiti in Brasov va putem scapa de tot ce va ocupa spatiu inutil, de la mobilier vechi, calorifere, cutii de depozitare, ziare, cartoane si tot felul de gunoaie adunate de-a lungul timpului. Suneti-ne astazi si faceti o programare pentru a va scapa de toate lucrurile nedorite.

In general oferim detalii simple usor de inteles prin telefon sa prin e-mail. Trimitandu-ne poze de la fata locului va va ajuta mereu pentru o estimare de pret corect. Si pentru proiecte mai mari putem pune la dispozitie o evaluare la fata locului. Urmand sa va facem o programare cand timpul va permite. Echipa noastra este formata din 2 sau 3 oameni, pusa la dispozitie doar daca va este necesara.

Transport gunoi Brasov din curte sau apartament

Oferim transport gunoi Brasov din curte, de la parter, etaj sau pod, indiferent de locatia in care se afla. Evacuam deseurile rezultate de la abilitari, reamenajari sau consolidari in orice cantitate fie depozitat in saci fie varsat. Daca doriti echipa pentru manipularea si incarcarea gunoiului, acestia se vor ocupa de tot, fara a fi nevoieca dumneavoastra sa depuneti vreun efort.

Serviciul nostru de transport gunoi Brasov este rapid si eficient. Asigurati-va ca toate elementele care trebuie aruncate sunt puse in saci sau intr-o singura locatie, de exemplu in garaj, in curte, in apartament usor accesibil la el. Daca aveti un produs mai mare, cum ar fi televizir vechi, frigider, canapea, etc, ce nu necesita ambalare le vom colecta ca atare.
In principiu lucram pe baza de programare, cu 24 de ore inainte de efecturea transportului, insa daca doriti sa scapati de gunoi in aceeasi zi, facem tot posibilul sa va ajutam. Pretul pentru transport gunoi brasov este diferit de la client la client, depinde de mai multi factori, cum ar fi daca sunteti la curte sa la bloc, etajul, daca doriti personal pentru incarcare sau nu, daca exista lift la bloc (daca este cazul), etc. Pentru o oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati.